четвер, 24 березня 2016 р.

Організація навчально-виховного процесу на уроках англійської мови

15.03.2016  на базі ЗОШ №14 відбулося засідання школи молодого вчителя англійської мови з проблеми «Організація навчально-виховного процесу на уроках англійської мови». Засідання відкрила методист міського методичного центру Недужко Л.М. Директор школи Кулянда Я.П. ознайомив молодих вчителів з методичною проблемою, над якою працюють вчителі іноземної мови.
Демонстраційні уроки вчителів Бурдейної Т.В (4-А кл., "Пори року. Погода"), Данилюк Л.Д. (7-А кл., "Визначні місяця. Лондон") та Скіби Л.І. (9 кл., "Професії") показали, що вчителі активно використовують в своїй роботі інтерактивні технології та сучасні форми роботи. 

15 березня на базі ЗОШ №14 відбулося засідання школи молодого вчителя англійської мови з проблеми «Організація навчально-виховного процесу на уроках англійської мови». Засідання відкрила методист міського методичного центру Недужко Л.М. Директор школи Кулянда Я.П. ознайомив молодих вчителів з методичною проблемою, над якою працюють вчителі іноземної мови. Керівник школи молодого вчителя Молодек О.О. провела практикум з молодими вчителями та підготувала методичні рекомендації щодо основних моментів організації навально-виховного процесу на уроках англійської мови, надала вчителям практичні поради як зробити урок англійської мови цікавим та ефективним. Демонстраційні уроки вчителів Бурдейної Т.В, Данилюк Л.Д. та Скіби Л.І. показали, що вчителі активно використовують в своїй роботі інтерактивні технології та сучасні форми роботи. Недужко Л.М.. провела круглий стіл на тему «Ведення шкільної документації». Висловлюємо подяку адміністрації та вчителям англійської мови ЗОШ № 14 за допомогу у проведенні засідання школи молодого вчителя англійської мови. >

Немає коментарів:

Дописати коментар